Terima kasih awak! :)

:: Sahabat ::

Wednesday, 18 November 2015

SALOMA ZARA - YOUR ULTIMATE SKIN PERFECTION



Hello and Morning Gojes !!
Alhamdulillah , Pepagi ni tetiba teringin nak berkongsi sesuatu..Sharing Is Caring gituu~

Sedia maklumla kan Aku ni pengguna TEGAR ADHA SKINCARE.. Lama dah pakai produk nih..Result memang SUPERB AWESOME la weeii.. Tapi lama kelamaan aku rasa muka aku ni macam dah tepu dengan Adha nih..Pakai ke tak pakai ke Skin maintain gebu..EH! haha >-<
So diri ni menggatalkan diri untuk mencuba Skincare lain..Yela wei..aku pakai Adha ni da lebih 3 tahun kot...Nak gak merasa benda lain..Dok tengok orang promote tang tu..tang nih..terigin weh! hehe!

Godek punya godek aku terjumpa benda alah nih..Haaaaaa...... jeng jeng jeng


|

|

|


Ok ok..Sila jangan buat muka kompius tau..Sat lagi tau la apa menatang nih! haha :D


Saloma Zara The Ultimate Skin Perfection dengan Vanilla Coklat Aroma Set lengkap 4 dalam 1 tanpa sebarang pengelupasan. Diperkayakan dengan
Collagen, Vitamin C, ekstrak Madu, Aloe Vera, Vitamin E dan Minyak Jojoba. 

haaa best giler kot..Lom cuba lagi dah tau skincare memang best..Boleh gitu? hehe


Let's check my review and get to know more about this beauty product gojes..Rugi tau tak baca sampai habes.. hehe

Trial Set 4 in 1 ini terdiri daripada

1) White Collagen Beauty Bar
2) Pearl Day Cream SPF 30
3) Pearl Night Repair Cream
4) Anti Blemish Cream


Harga Sekotak : RM89.90 (SM) RM99.90 (SS)









angan-angan jadi model gitu..haha! sila abaikan diriku..Lihat produk sahaja ye! :P



White Collagen Beauty Bar 
dirumus khas untuk anti-penuaan. Diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi untuk membersih, dan membuang mati kulit degil. Berkesan untuk melembutkan kulit dan membersihkan tanpa mengeringkan. Ia membantu untuk memutihkan dan menghaluskan kulit.
White Collagen Beauty Bar juga membantu untuk membuang lebihan minyak, kotoran dan kesan make up pada kulit. Sabun ni HOT SELLING tau..serius korang kena cuba!

Cara Penggunaan :

1.Basahkan muka dengan air.
2.Buih sabun di tangan tapak tangan.
3.Sapukan pada muka dan urut muka dengan gerakan membulat menentang graviti.
4.cuci dan bersihkan dengan air selepas beberapa minit.
5.Selepas pembersihan. lap kering muka anda perlahan-lahan dengan tuala.


PEARL DAY CREAM SPF 30
Didatangkan dengan rumusan lembut dari kolagen, aloe vera, pati madu, pati bunga chamomile, sari buah-buahan yang dapat membantu memelihara lapisan kulit dengan berkesan. Kandungan SPF 30 ini akan melindungi kulit daripada pancaran sinar UV berbahaya. 
Berkesan membantu mengeringkan jerawat, memudarkan cela jeragat dan bintik hitam. Gabungan Kolagen, Vitamin C dan Vitamin E pula membantu melembabkan kulit wajah dengan efektif. Kulit akan kelihatan lebih segar, lembab dan anjal. Wajah pasti cerah semulajadi, putih dan gebu berseri dalam masa 7 hari.

Cara Penggunaan :

1. Gunakan di waktu siang selepas mencuci muka dengan White Collagen Beauty Bar.
2. Sapu rata keseluruh permukaan wajah.
3. Pada awal penggunaan sekurang-kurangnya selama 2 minggu pertama, anda tidak digalakkan mengenakan sebarang solekan pada kulit wajah selain dari hanya menggunakan Pearl Day Cream SPF 30 ini sahaja.
4. Selepas 2 minggu, wajah anda akan kelihatan lebih cerah, anjal dan lebab. Kini anda tidak perlu mengenakan solekan yang tebal dan wajah anda pasti akan berseri secara semulajadi.

[ Tips : Disarankan supaya muka sedikit basah ( Tidak dikeringkan sepenuhnya ) sebelum memakai Pearl Day Cream SPF 30.


PEARL NIGHT REPAIR CREAM


Meremajakan semula wajah dan memperbaiki struktur kulit dengan terapi khasiat dari alam semulajadi ketika anda sedang tidur. Diformulasi khusus untuk membaiki semula struktur kulit dan lapisan sel-sel kulit rosak. Mengandungi nutrisi hebat yang mampu meremajakan kulit dan dapat membantu anda merawat dan melembabkan kulit , menghilangkan kulit kusam, mengeringkan jerawat, mengurangkan jeragat serta bintik hitam, mengecilkan pori dan mencerahkan kulit wajah. Kulit akan sihat ,anjal dan berseri semula.

Cara Penggunaan :

1. Gunakan pada waktu malam sebelum tidur selepas mencuci wajah dengan White Collagen Beauty Bar.
2. Sapu rata keseluruh permukaan wajah.
3. Tepuk muka dengan perlahan untuk menstimulasikan kulit wajah anda.

[ Tips : Disarankan supaya muka sedikit basah ( tidak kering sepenuhnya ) sebelum memakai Pearl Night Repair Cream ]


ANTI - BLEMISH CREAM 


Dirumus khusus untuk kulit sensitif dan sangat sesuai untuk mereka yang mengalami masalah jerawat dan alahan pada kulit. Ia berfungsi sebagai krim anti cela pada wajah. Di awal penggunaan Saloma Zara, penggunaan Anti-Blemish Ceram ini sangatlah digalakkan. Ia bertindak dengan berkesan bagi merawat wajah sensitif dari dalam.

Cara Penggunaan :
1. Oleskan pada wajah selepas mencuci muka dengan White Collagen Beauty Bar dan sebelum memakai Pearl Day Cream SPF 30 dan Pearl Night Repair Cream.

2. Penggunaan yang berterusan adalah digalakkan pada awal pengambilan Saloma Zara bagi kulit yang berjerawat dan yang mempunyai alahan kulit yang sensitif.



Harga Tidak Termasuk Postage :
Sekotak RM89.90 sem / RM99.90 ss

postage SEM : RM6
postage SS : RM10

using pos laju

NAK HARGA KASIH SAYANG BOLE AJEEE..WHATAPPS LELAJU LEPAS BACA TAU!

Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 012-3407327

Kenapa anda kena memilih Saloma Zara?

• Terbukti berkesan untuk jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit berminyak & pori-pori besar tanpa pengelupasan
• 100% bebas dari bahan kimia berbahaya seperti Merkuri, Parabens & Hidrokinon
• Formulasi khusus dari bahan-bahan semulajadi seperti Ekstrak Madu, Mutiara, Kolagen, Jojoba Oil, Aloe Vera & Vitamin E
• Dengan efek 3D & HD yang terbaik untuk selfie
• 360 darjah pencerahan kulit secara semulajadi
• Harum dengan aroma Vanilla Coklat
• Bebas dari pengelupasan yang memeritkan
• Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
• Sesuai digunakan untuk wanita & lelaki
• Terbukti berkesan hanya dalam masa 7 hari
• Banyak testimoni yang telah berjaya
• 99.99 % confirm repeat order
• Confirm akan setia dengan SALOMA ZARA hingga ke hujung nyawa










Harga Tidak Termasuk Postage :
Sekotak RM89.90 sem / RM99.90 ss

postage SEM : RM6
postage SS : RM10

using pos laju

NAK HARGA KASIH SAYANG BOLE AJEEE..WHATAPPS LELAJU LEPAS BACA TAU!

Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 012-3407327


Salam Sayang~ :)

No comments:

Post a Comment

baca je??meh le komen cket ;)