Terima kasih awak! :)

:: Sahabat ::

Tuesday, 29 December 2015

Sunat Bayi Perempuan di Klinik An-nur

Assalamualaikum,

Alhamdulillah malam tadi selamat sudah mem kecit berkhitan/sunat..Lega nohhh!! Lepas dah tanggungjawab Abah dan Umi sayang..Yela..pejam celik pejam celik si kecik dah berusia 6 bulan..Ho ho ho... ada yang kata baby bagus bersunat semasa pantang..tak pon lepas habes pantang tu je terus anta g sunat....Tapi kekangan masa sungguhlah! Anak saya pon dulu ada prolong jaundice..Sebulan lebih jugak dok ulang alik hospital klinik.So memang tak de masa nak pikir pasal sunat menyunat nih.. T_T

Kisah nya bila minggu lepas kami balik kampung then mak saya tanya anak dah sunat ke?erk???macam mana la Umi boleh lupa sayang..Maafkan la Umi..memang tak teringat langsung..Apa lagi Saya dan suami kelam kabut la nak sunatkan anak lepas balik KL ahad aritu...Memandangkan semalam pagi saya cuti so saya pusing-pusingla ada satu Klinik ni yang dekat dengan Opis. Dah la macam tak mo layan ajee....lama jugak saya tercongok depan kaunter tu..Misi tu boleh berborak2 dengan kawan dia macam saya ni tunggul kayu depan dia..Punyalah geram je time tu..huhu..Last2 saya bukak mulut tanya...Baru Misi tu perasan saya depan dia kot?Entah la labu...layan kan aje..Yang tak best nye misi tu kata klinik tu amik baby sunat 3 bulan kebawah ajee..EH! biar betul.. takkan anak aku tak yah sunat kot? HAHA! dalam hati dah cuak giler dah tu...risau giler takkan tak leh sunat dah T_T

Sampai2 Opis saya terus search kat uncle G..Cari-carik Klinik yang berhampiran dengan rumah... Ramai yang recommend An-nur , Az-zahrah..So saya pon kol la Klinik Annur BTHO..Tapi sayangnya kat sana diorang kata takde sunat untuk gegurl...boboy ajee..huuu..Gigih lagi saya kol Annur Mahkota Cheras..Alhamdulillah..Diorang ada buat..and the best part baby 6 girl memang diorang amik..fuhh! lega dah sikit hati nih...lagi best doktor perempuan ada sampai kol 10 malam..So just walk in saja..Tak payah nak appoitment bagai tu.. Tapi sebab ramai recommend Az-Zahrah Saya pon saja-saja la kol sana..Memang diorang ada buat tapi doktor perempuan available pagi aje sampai kol 12 tengah hari..ahh sudah!! Baru planning nak anta kesayangan saya kat sana..Nampak nye takde rezeki sunat kat sana.. He he!

Lepas Isyak kami bersiap2 untuk pegi klinik An-nur Mahkota Cheras, Nurul Syafiqah macam nampak happy je.Siap gelak-gelak bila Abah sakat dia.( taktau ke Umi nak bawak gi sunat ni? hehe). 
Sesampai kat Klinik tengak ramai giler orang..Hati dah mengeluh sebab time tu dah kol 9 lebih..Risau jugak kalau-kalau tak sempat kan..Satu hal pulak nak pergi lain hari.. hehe..Tapi alhamdulillah.. Service diorang memang cepat... Walaupon ramai orang kami dilayan mesra kat kaunter tu. Klinik An-nur serius cakap memang sangat selesa, cantik pulak tu..berbaloi la dengan cas yg dikenakan..EH ? :D


Sambil-sambil tunggu nama dipanggil tu sempat lagi Nurul Syafiqah makan anggur dia kan.. nak bagi hilang nebes punya pasal..Kang tak pasal-pasal dia mengamok payah jugak ( Padahal mak dia yang over nebes T_T )

Bila Saya cakap kejap lagi awak nak sunat tau sayang..Terus Dia buat muka pelik..macam paham jekan apa Umi cakap..hehe



Akhirnya giliran kami..Abahnye tak mo masuk..Tak berani nak tengok anak dara dia sunat..Sudahnya Mak dia ajelah yang masuk..Masuk-masuk bilik doktornya saya tengok..alahaii mudanye doktor perempuan nih...muda-muda dah jadi doktor..ada klinik sendiri..Mesti best kan.. hehe..lari tajuk pulak...So kita sambung..Lepas masuk bilik tu Doktor pon tanya nak sunat ye..berapa bulan? So saya pon cakap sekian sekian..Pastu doktor suruh saya baringkan anak..Bukak seluar dan pampers ye ibu... Oh ya!! lupa nak pesan..Mommies2 kalau nak hanta anak sunat pastikan salin pampers dulu ye..Kalau bole bagi baby poo poo dulu..takdelah kang dia poo poo depan doktor.. kikiki

Cuak juga saya letak Nurul Syafiqah kat katil, ada seorang pembantu doktor tolong pegang kaki Nurul Syafiqah...Saya risau dia meronta nanti. Then Doktor ucap Bismillah Saya tak tengok dah..Lagipon terhalang sikit dengan tangan Doktor tu... Tapi Alhamdulillah, dia diam je masa tu..takde gerak-gerak pon .Proses khitan berjalan lancar dan paling best, Nurul Syafiqah tak menangis langsung. Eluk je saya tengok dia..Aleh-aleh doktor kata ok dah siap dah! Saya macam...eh da siap dah?tak sampai 3 minit kot..huhu
Saya siap tanya doktor kalau baby nak kencing tak sakit ke..HoHo..punyalah mak dia ni risau kan..Rupenya takde effect langsung dengan pundi kencing dia..yang di sunat tu part lain..Sikit je doktor kata..Tak yah pakai ubat apa pon..buat macam biasa katanya.. hehe

Sekejap je khitan bayi perempuan ni. Habis hilang gemuruh, gementar Abah dan Umi. Tak mahal pun, khitan bayi perempuan di Klinik Annur hanya RM39 sahaja. Sangat berbaloi dengan staff yang mesra dan baik-baik. Doktor pun ramah. Saya tak ingt nama doktor yang khitan Nurul Syafiqah tu sebab sekejap sangat proses nya. 

Masuk-masuk kereta Nurul Syafiqah terus tido.. Sampai ke rumah sambung tidur..Wah ! Lena sungguh dia..Tak sampai hati nak kejutkan dah... Alhamdulillah..anak saya dah jadi anak dara dah! hehe

Tuesday, 24 November 2015

MAMADIL SUSU RIZQI : SUSU OTAK CERDAS, KULIT CANTIK, TENAGA EXTRA



Assalamualaikum Semua..Bersua kita lagi ya ;)

Anda pernah jumpa susu untuk kecantikan kulit seisi keluarga??? 


Ibu mengandung tak perlu stress lagi dengan kulit kusam. 
Ibu menyusu tak perlu bimbang lagi dengan susu yang kurang, 
Ibu bapa tak perlu risau lagi lihat anak2 lemah tak bermaya, 


SUSU RIZQI DIHASILKAN KHAS UNTUK KECANTIKAN KULIT, OTAK CERDAS, TENAGA EKSTRA!. 


KHASIAT SUSU RIZQI :-
Terbukti selepas diuji selama 3 bulan:

Kulit sangat berseri.
Kulit sangat licin & lembab.
Tenaga yang bertambah. 
Tidak rasa lemah badan.
Sangat digalakkan untuk ibu bapa & anak-anak.
Lawas membuang.
Sangat mudah bangun pagi.
Otak cerdas tidak lemah.
Apabila badan "tersumbat" tubuh badan akan rasa lemah sekaligus individu tersebut akan rasa malas.


KELEBIHAN LAIN SUSU RIZQI YANG TELAH TERBUKTI:

1- Sangat digalakkan utk anda yang bekerja dalam aircond.mengalami masalah kulit kering. kulit tangan pun kering garing. malu rasa pada pelanggan. Kini tidak lagi. kulit sgt lembab & licin.
2- Lawas membuang. angin dalam badan juga keluar dgn lawas.
3- Badan ringan sangat mudah bangun pagi. anak2 terutamanya.
4- Otak cerdas & ligat. NYAH KAN RASA MALAS.
5- Tenaga Ekstra. Anak2 balik skolah biasanya tidur dalam kereta tp sejak ambil susu RIZQI setiap pagi, cergas hingga malam. Tidur mereka nyenyak & tidak liat bangun pagi kerana dalaman sihat. insyaAllah.




DIFORMULASIKAN DARI SUSU KAMBING ASLI & BAHAN PEMAKANAN SUNNAH.
TAHUKAH ANDA BETAPA HEBATNYA PEMAKANAN SUNNAH?


1- HABBATUS SAUDA:
Merawat penyakit, menambah tenaga & susu badan dgn cepat.

2- SUSU KAMBING:
Asas kecantikan kulit asli dr zaman berzaman, menghalus & melembabkan kulit seluruhnya.

3- EKSTRAK KURMA:
Membekal tenaga, membantu pertumbuhan & perkembangan fizikal.

4- KISMIS:
Khasiat yg tidak dapat dinafikan lagi utk kecerdasan minda, meningkatkan daya tumpuan & memori juga utk kecantikan kulit.

5- MADU:
Terbukti dapat menghaluskan kulit, memberi tenaga segera & menyihatkan minda.

6- EKSTRAK BUAH ZAITUN:
Kehebatan buah zaitun sehingga disebut di dalam Al-Quran. Kaya dgn khasiat vitamin & mineral. Sangat berkesan utk melembabkan kulit& sangat baik utk ibu hamil.




CARA PENGAMBILAN SUSU RIZQI :-

******Untuk kanak2 1sachet pagi(150ml air) & 1sachet malam sebelum@selepas makan.


******Untuk dewasa kesan yang lebih cepat, 2sachet dikacau sekaligus dalam 300ml air sekali sehari. 

KULIT SANGAT LICIN & LEMBAB. TERBUKTI.

SANGAT SIHAT BERTENAGA DI AMBIL PADA BILA-BILA MASA.

SANGAT SESUAI UNTUK PARA IBU HAMIL, MENYUSU, DALAM PANTANG


TESTIMONI MELETUP !!














==========================

HARGA SUSU RIZQI :-
SM RM79 / SS RM 85 (20gX 20sachet) EXC POSTAGE

HARGA PROMOSI :
SM RM76 / SS RM79 FREE POSTAGE!

ANDA JIMAT!!


Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 012-3407327

==============================




KAMI MENGGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI WAKTU BEKERJA. 
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN 
SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI. 

Terima kasih kerana memilih berurusan dengan kami!!



Wednesday, 18 November 2015

SALOMA ZARA - YOUR ULTIMATE SKIN PERFECTION



Hello and Morning Gojes !!
Alhamdulillah , Pepagi ni tetiba teringin nak berkongsi sesuatu..Sharing Is Caring gituu~

Sedia maklumla kan Aku ni pengguna TEGAR ADHA SKINCARE.. Lama dah pakai produk nih..Result memang SUPERB AWESOME la weeii.. Tapi lama kelamaan aku rasa muka aku ni macam dah tepu dengan Adha nih..Pakai ke tak pakai ke Skin maintain gebu..EH! haha >-<
So diri ni menggatalkan diri untuk mencuba Skincare lain..Yela wei..aku pakai Adha ni da lebih 3 tahun kot...Nak gak merasa benda lain..Dok tengok orang promote tang tu..tang nih..terigin weh! hehe!

Godek punya godek aku terjumpa benda alah nih..Haaaaaa...... jeng jeng jeng


|

|

|


Ok ok..Sila jangan buat muka kompius tau..Sat lagi tau la apa menatang nih! haha :D


Saloma Zara The Ultimate Skin Perfection dengan Vanilla Coklat Aroma Set lengkap 4 dalam 1 tanpa sebarang pengelupasan. Diperkayakan dengan
Collagen, Vitamin C, ekstrak Madu, Aloe Vera, Vitamin E dan Minyak Jojoba. 

haaa best giler kot..Lom cuba lagi dah tau skincare memang best..Boleh gitu? hehe


Let's check my review and get to know more about this beauty product gojes..Rugi tau tak baca sampai habes.. hehe

Trial Set 4 in 1 ini terdiri daripada

1) White Collagen Beauty Bar
2) Pearl Day Cream SPF 30
3) Pearl Night Repair Cream
4) Anti Blemish Cream


Harga Sekotak : RM89.90 (SM) RM99.90 (SS)









angan-angan jadi model gitu..haha! sila abaikan diriku..Lihat produk sahaja ye! :P



White Collagen Beauty Bar 
dirumus khas untuk anti-penuaan. Diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi untuk membersih, dan membuang mati kulit degil. Berkesan untuk melembutkan kulit dan membersihkan tanpa mengeringkan. Ia membantu untuk memutihkan dan menghaluskan kulit.
White Collagen Beauty Bar juga membantu untuk membuang lebihan minyak, kotoran dan kesan make up pada kulit. Sabun ni HOT SELLING tau..serius korang kena cuba!

Cara Penggunaan :

1.Basahkan muka dengan air.
2.Buih sabun di tangan tapak tangan.
3.Sapukan pada muka dan urut muka dengan gerakan membulat menentang graviti.
4.cuci dan bersihkan dengan air selepas beberapa minit.
5.Selepas pembersihan. lap kering muka anda perlahan-lahan dengan tuala.


PEARL DAY CREAM SPF 30
Didatangkan dengan rumusan lembut dari kolagen, aloe vera, pati madu, pati bunga chamomile, sari buah-buahan yang dapat membantu memelihara lapisan kulit dengan berkesan. Kandungan SPF 30 ini akan melindungi kulit daripada pancaran sinar UV berbahaya. 
Berkesan membantu mengeringkan jerawat, memudarkan cela jeragat dan bintik hitam. Gabungan Kolagen, Vitamin C dan Vitamin E pula membantu melembabkan kulit wajah dengan efektif. Kulit akan kelihatan lebih segar, lembab dan anjal. Wajah pasti cerah semulajadi, putih dan gebu berseri dalam masa 7 hari.

Cara Penggunaan :

1. Gunakan di waktu siang selepas mencuci muka dengan White Collagen Beauty Bar.
2. Sapu rata keseluruh permukaan wajah.
3. Pada awal penggunaan sekurang-kurangnya selama 2 minggu pertama, anda tidak digalakkan mengenakan sebarang solekan pada kulit wajah selain dari hanya menggunakan Pearl Day Cream SPF 30 ini sahaja.
4. Selepas 2 minggu, wajah anda akan kelihatan lebih cerah, anjal dan lebab. Kini anda tidak perlu mengenakan solekan yang tebal dan wajah anda pasti akan berseri secara semulajadi.

[ Tips : Disarankan supaya muka sedikit basah ( Tidak dikeringkan sepenuhnya ) sebelum memakai Pearl Day Cream SPF 30.


PEARL NIGHT REPAIR CREAM


Meremajakan semula wajah dan memperbaiki struktur kulit dengan terapi khasiat dari alam semulajadi ketika anda sedang tidur. Diformulasi khusus untuk membaiki semula struktur kulit dan lapisan sel-sel kulit rosak. Mengandungi nutrisi hebat yang mampu meremajakan kulit dan dapat membantu anda merawat dan melembabkan kulit , menghilangkan kulit kusam, mengeringkan jerawat, mengurangkan jeragat serta bintik hitam, mengecilkan pori dan mencerahkan kulit wajah. Kulit akan sihat ,anjal dan berseri semula.

Cara Penggunaan :

1. Gunakan pada waktu malam sebelum tidur selepas mencuci wajah dengan White Collagen Beauty Bar.
2. Sapu rata keseluruh permukaan wajah.
3. Tepuk muka dengan perlahan untuk menstimulasikan kulit wajah anda.

[ Tips : Disarankan supaya muka sedikit basah ( tidak kering sepenuhnya ) sebelum memakai Pearl Night Repair Cream ]


ANTI - BLEMISH CREAM 


Dirumus khusus untuk kulit sensitif dan sangat sesuai untuk mereka yang mengalami masalah jerawat dan alahan pada kulit. Ia berfungsi sebagai krim anti cela pada wajah. Di awal penggunaan Saloma Zara, penggunaan Anti-Blemish Ceram ini sangatlah digalakkan. Ia bertindak dengan berkesan bagi merawat wajah sensitif dari dalam.

Cara Penggunaan :
1. Oleskan pada wajah selepas mencuci muka dengan White Collagen Beauty Bar dan sebelum memakai Pearl Day Cream SPF 30 dan Pearl Night Repair Cream.

2. Penggunaan yang berterusan adalah digalakkan pada awal pengambilan Saloma Zara bagi kulit yang berjerawat dan yang mempunyai alahan kulit yang sensitif.



Harga Tidak Termasuk Postage :
Sekotak RM89.90 sem / RM99.90 ss

postage SEM : RM6
postage SS : RM10

using pos laju

NAK HARGA KASIH SAYANG BOLE AJEEE..WHATAPPS LELAJU LEPAS BACA TAU!

Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 012-3407327

Kenapa anda kena memilih Saloma Zara?

• Terbukti berkesan untuk jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit berminyak & pori-pori besar tanpa pengelupasan
• 100% bebas dari bahan kimia berbahaya seperti Merkuri, Parabens & Hidrokinon
• Formulasi khusus dari bahan-bahan semulajadi seperti Ekstrak Madu, Mutiara, Kolagen, Jojoba Oil, Aloe Vera & Vitamin E
• Dengan efek 3D & HD yang terbaik untuk selfie
• 360 darjah pencerahan kulit secara semulajadi
• Harum dengan aroma Vanilla Coklat
• Bebas dari pengelupasan yang memeritkan
• Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
• Sesuai digunakan untuk wanita & lelaki
• Terbukti berkesan hanya dalam masa 7 hari
• Banyak testimoni yang telah berjaya
• 99.99 % confirm repeat order
• Confirm akan setia dengan SALOMA ZARA hingga ke hujung nyawa










Harga Tidak Termasuk Postage :
Sekotak RM89.90 sem / RM99.90 ss

postage SEM : RM6
postage SS : RM10

using pos laju

NAK HARGA KASIH SAYANG BOLE AJEEE..WHATAPPS LELAJU LEPAS BACA TAU!

Untuk Order : 
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 012-3407327


Salam Sayang~ :)

Friday, 21 August 2015

24K GOLD MASK L-GLUTATHIONE

Assalamualaikum..haiii!! =))

Sekarang ni banyak kan masker kat pasaran?macam-macam jenis ada..macam-macam kolor ada jual..tapi antara banyak-banyak masker tu kan , yang menjadi pujaan hati saya adalah 

L-Glutathione 24k Gold Mask..


auwww~!! jum Serikan wajah dengan EMAS !!!!:D




tudiaaaa..muka pun nak beremas bagaikann..harusslaaaa mak jemah..he he..

Aromanya yg wangi lembut membuat kulit wajah relax dan bebas dari stress harian.

Menganjalkan kulit serta menanggalkan sel kulit mati. Juga bertindak sebagai agen pemutihan kulit dengan kandungan emas 24k didalamnya



Fungsi Dan Kebaikan L-GLUTATHIONE 24K GOLD MASK


-Menganjalkan kulit
-Mengecilkan liang pori2 muka
-Sesuai untuk kulit sensitif
-Membantu mengawal minyak berlebihan dalam kulit
-Anti jeragat
-dapat membersihkan kulit
-mask jenis peel off ..menanggalkan sel kulit mati , blackheads dan whiteheads , dapat mengecilkan pori-pori dan memutih dan mencerahkan kulit
-24k Gold mask juga berkesan untuk memutih, mencerah, menghaluskan dan mengatasi masalah kulit tidak sekata, jerawat, jeragat , menyerap minyak berlebihan...malahan salah 1 sebab yang paling saya suka dia bagi kulit kita glowing

* sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif



Cara Pakai pun tak rumit...semudah ABC :

1. Bersihkan wajah terlebih dahulu, lalu keringkan
2. Sapukan Mask 24k ke seluruh wajah (Hindari pada bahagian mata, alis dan bibir)
3. Tunggu hingga kering (25 min ~ 30 minit)
4. Bilas dengan air bersih
5. Gunakan 2-3 kali dalam seminggu


berapa harga masker neh? berbaloi tauu kalau korang cuba sebab masker ni boleh pakai bulan-bulan..jimat!!




berapa nih? harga iolss jual TAK MAHAL...harga penuh kasih sayang orang kata.. :D

RM30 EXCLUDED POSTAGE
SEM RM6 / SS RM10 using POS LAJU


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / We chat ke 012-3407327
 ✉ PM / Inbox kami di https://www.facebook.com/ffshopping

Instragram - feeza_Collections

LIKE my FB Page - Fesyen Murah Malaysia :D



Friday, 5 June 2015

Funny teeth pacifier ( puting susu )

Assalamualaikum..Salam Jumaat yang penuh barakah..Salam Sejahtera..
Lamanye aku tak menconteng arang ke sini.. ada yang rindu nak baca celoteh aku tak?haha! PERASAN!!

Alhamdulillah..hari ni genap 9 bulan aku membawa kandungan ku ini...Syukur Ya Allah..kerana diberi kesempatan untuk merasai ANUGERAHMU ini...Tak lama lagi dah nak meletops dah orang kata..Ummi dan Abah tak sabaaaarr nak tunggu baby keluar tauuu..membesar dengan sihat dan sempurna ye sayang di dalam rahim ummi nih.. * touching lebeh! *

EH EH! bukan nak bebel pasal kandungan pon actually..cukuplah sekadar bagitau aku bakal bergelar SEORANG IBU tak lama lagi..hehhe...! ni nak share ngan engkorang nih...ibu ibu..bapak bapak..mane2 ade anak kecil yang suke isap puting tu kann..ape kate kita tukar puting jenis RARE skit...macam kat bawah nih!!!





comel ke idokkk?? hehehe..aku memang ade belikan puting gini untuk anak aku..kot-kot kalau engkorang TERBEKENAN jugak boleh la rojer2 untuk pembelian yeee.. :D




JUM kita CLOSE UP gamba ckit.. 




adaa 10 design sumenya..dan setiap puting didatangkan dengan bekas sekali..haaa..tak yah susah2 nak letak kat mana..senang je usung sekali ngan anak,,hehe! oh ya! lupa nak kasik tau...Material Puting ni 100% silikon..same mcm puting2 susu yang lain..so SELAMAT digunakan tanpa was-was ye! :D


berapa nih? harga iolss jual TAK MAHAL...harga penuh kasih sayang orang kata.. :D

RM17 EXCLUDED POSTAGE
SEM RM6 / SS RM10 using POS LAJU


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / We chat ke 012-3407327
 ✉ PM / Inbox kami di https://www.facebook.com/ffshopping

Instragram - feeza_Collections

LIKE my FB Page - Fesyen Murah Malaysia :D

see next entry! tataaaa #muahciked


p/s - Doakan aku bersalin dengan mudah ya kengkawan! :D






Wednesday, 4 March 2015

PEEL OFF LIPSTICK yg tengah MELETOPS!

Assalamualaikum..Hai!!! :D

Lamanye tak menconteng arang ke sini..kemalasan melanda actually... pembawakan budak barangkali..hiks! :D

meh sini rapat-rapat..nak share something yg tengah HOT KEBABOM terhangat di pasaran ni uolsss!! rugi kalau tak rapat-rapat..STOCK mengalir laju..HIGH DEMAND neh!! lai lai...hehehe

pernah dengar PEEL OFF LIPSTICK??haaa lipstick pon boleh tanggal-tanggal uolss..ingat warna kuku yg tengah glamor tu aje ker?? hoho... asal jangan tanggal bibir da la yerk! ehh? haha :D


see seeee...TERUJA TAK ?? TERUJA TAK?? iolss yang sedang menaip ni pon habes teruja da haaa..sebab tu iolss share...SHARE IS CARING gituuu..hehe!

|
|
|
|
|

New Stock!! Peel Off Lipstick

Sapu rata di seluruh bibir , biarkan kering sekejap ,then peel off! Tadaaaaaa!!!! Bibir uols dah cantikkkkkkk 

Warna pada bibir seakan bibir kita memang naturally color tuh..hehehe best kan?


Let's try new product!!!! 

Available in 5 colors 

Lovely Peach
Rose Pink 
Sweet Orange 
Cherry Red 
Sexy Red ( Out Of Stock )

**************************************************
Long Lasting
Mudah ditanggalkan
Warna yg menarik dan natural






Let's try new product!!!! 

Available in 5 colors 

Lovely Peach
Rose Pink 
Sweet Orange 
Cherry Red 
Sexy Red ( Out Of Stock )

**************************************************
Long Lasting
Mudah ditanggalkan
Warna yg menarik dan natural





berapa nih? harga iolss jual TAK MAHAL...harga penuh kasih sayang orang kata.. :D

RM20 EXCLUDED POSTAGE
SEM RM6 / SS RM10 using POS LAJU


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / We chat ke 012-3407327
 ✉ PM / Inbox kami di https://www.facebook.com/ffshopping

Instragram - feeza.beauty

LIKE my FB Page - Fesyen Murah Malaysia :D

see next entry! tataaaa #muahciked