Terima kasih awak! :)

:: Sahabat ::

Friday, 21 August 2015

24K GOLD MASK L-GLUTATHIONE

Assalamualaikum..haiii!! =))

Sekarang ni banyak kan masker kat pasaran?macam-macam jenis ada..macam-macam kolor ada jual..tapi antara banyak-banyak masker tu kan , yang menjadi pujaan hati saya adalah 

L-Glutathione 24k Gold Mask..


auwww~!! jum Serikan wajah dengan EMAS !!!!:D




tudiaaaa..muka pun nak beremas bagaikann..harusslaaaa mak jemah..he he..

Aromanya yg wangi lembut membuat kulit wajah relax dan bebas dari stress harian.

Menganjalkan kulit serta menanggalkan sel kulit mati. Juga bertindak sebagai agen pemutihan kulit dengan kandungan emas 24k didalamnya



Fungsi Dan Kebaikan L-GLUTATHIONE 24K GOLD MASK


-Menganjalkan kulit
-Mengecilkan liang pori2 muka
-Sesuai untuk kulit sensitif
-Membantu mengawal minyak berlebihan dalam kulit
-Anti jeragat
-dapat membersihkan kulit
-mask jenis peel off ..menanggalkan sel kulit mati , blackheads dan whiteheads , dapat mengecilkan pori-pori dan memutih dan mencerahkan kulit
-24k Gold mask juga berkesan untuk memutih, mencerah, menghaluskan dan mengatasi masalah kulit tidak sekata, jerawat, jeragat , menyerap minyak berlebihan...malahan salah 1 sebab yang paling saya suka dia bagi kulit kita glowing

* sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif



Cara Pakai pun tak rumit...semudah ABC :

1. Bersihkan wajah terlebih dahulu, lalu keringkan
2. Sapukan Mask 24k ke seluruh wajah (Hindari pada bahagian mata, alis dan bibir)
3. Tunggu hingga kering (25 min ~ 30 minit)
4. Bilas dengan air bersih
5. Gunakan 2-3 kali dalam seminggu


berapa harga masker neh? berbaloi tauu kalau korang cuba sebab masker ni boleh pakai bulan-bulan..jimat!!




berapa nih? harga iolss jual TAK MAHAL...harga penuh kasih sayang orang kata.. :D

RM30 EXCLUDED POSTAGE
SEM RM6 / SS RM10 using POS LAJU


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp / We chat ke 012-3407327
 ✉ PM / Inbox kami di https://www.facebook.com/ffshopping

Instragram - feeza_Collections

LIKE my FB Page - Fesyen Murah Malaysia :D



43 comments:

  1. Rm19 je skrg kat pasaran

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy beli rm10 je

      Delete
    2. skg dah rm9 hahaha

      Delete
  2. Ada budak kolej jual rm17 dekat iic gombak

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Kat mana jual murah .. Hrga sekali ngn pos .. Tringin nak Pakai

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassap 0172637687..rm15 siap pos..

      Delete
  5. Kat mana jual murah .. Hrga sekali ngn pos .. Tringin nak Pakai

    ReplyDelete
  6. Sy pn ada jual rm 17 ciap postage

    ReplyDelete
  7. Sy pn ada jual rm 17 ciap postage

    ReplyDelete
  8. Klau nk blh wassap sy 0173989540

    ReplyDelete
  9. Klau nk blh wassap sy 0173989540

    ReplyDelete
  10. Saya beli rm10 siap postage.. Hehee..


    Check out 24K Gold Mask for RM 10.00. Get it on Shopee now! http://shopee.com.my/faramiruldin/5975659

    ReplyDelete
  11. Sye bli rm10 je , msuk pos rm17 jee

    ReplyDelete
  12. Sye bli rm10 je , msuk pos rm17 jee

    ReplyDelete
  13. Okay saya beli rm6 je guysss hoho

    ReplyDelete
  14. Sy beli.rm8 kt pdg bsaq

    ReplyDelete
  15. boleh pulak promote kat blog orang jual lebih murah.. malu la beb...

    ReplyDelete
  16. takpe..saya perhati sahaja..sila promote lagi murah2..

    ReplyDelete
  17. Sya bli rm8 . Dkt kakak jual barangan avon .

    ReplyDelete
  18. aku beli rm 10.90 sen kat my one shop !!.
    kalo semua penjual mcm u satu kepala rm 30 , jual dua bulan u dah boleh naik haji ..
    apalah orang berniaga mcm ni .. kahakahakahakah

    ReplyDelete
  19. Xpatut la promote kt blog org.. Sye pn berbisnes jgk tp xla caras bis org cm ni..hak masing2 la nk ltk hrg bp..kene pk mybe kos modal org ag..ni bg mati bis org klu cm ni..cm ne melayu nk naik klu melayu pn caras bis melayu.. Haihh..

    ReplyDelete
  20. it ok dear...ni jenis org malas baca ni..terang2 la entry ni saya tulis setahun yang lepas..barang baru je masuk malaysia.. op kos la harga tak sama dengan sekarang..sekarang mana jual rm30 dah.. agak2lah kalau nak kondem org berbis.. mahal bising.. bila jual murah cakap FAKE! lemas dengan bangsa sendiri.*sigh

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Tau xpe.. Org skg nk murah jek..mahl slh murah slh.. Org y buat bis pn satu.. Org ltk rege cm ni blh plk letak rege ag murah..diam2 sudah la..buat la blog sndri..xpyah nak kaut n caras cust org.. Skg blh la dieorg jual murah..start next year peniage online pn da start kene cukai..haa nk jual murah ag..alamat nye untung pn xd..bkn kte nk racist tp bangse kte sndri sk jatuh kn bangse sndri.. Kaum lain xd pn.. Hrg same jek ltk antre peniage.. Haisshh sakit plk hati ni.. Sb sye pn peniage n slalu dpt peniage y cm ni caras bis org..

      Delete
    3. Tula..bgus u terangkan camtu..xperlu marah2..tp sesekali kna bg sebiji spy diorg fhm..saya bru nk cuba harap bagus

      Delete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. Saya baru je beli tadi..terkejut dia bg rm10 je sbb setau saya plg murah blh dapat rm19..tp xsempat cuba lg..huhu..

    ReplyDelete
  23. Mask ni lebih baik tarik bila dah kring or bilas je dengan air ?

    ReplyDelete
  24. Mask ni lebih baik tarik bila dah kring or bilas je dengan air ?

    ReplyDelete

baca je??meh le komen cket ;)